Szállítási díjak,információk

Szállítási díjak:

MPL házhozszállítás 

Amennyiben csomagját MPL futárszolgálattal rendeli meg, akkor a szállítási idő 1-2 munkanap.

Utánvéttel: 1390 Ft

Előre utalással: 1090 Ft

12.900 Ft felett ingyenes.

MPL postán maradó

A megrendelt csomagot a postán veheti t. A csomag postapontra való érkezéséről sms és e-mail értesítést fog kapni. A szállítási idő a megrenelést követő 1-2 munkanap.

Utánvéttel: 1390 Ft

Előre utalással: 1090 Ft

12.900 Ft felett ingyenes.

Foxpost

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Add meg a mobilszámod. Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küldünk neked, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. Döntsd el te, mikor szeretnéd átvenni a csomagod, ne alkalmazkodj a futár időbeosztásához! Hiszen mi vagyunk érted, nem te értünk. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják küldeményedet a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol – az átvételkor pedig garantáltan tiszta és sértetlen csomag fog várni rád. Az automatát SMS­ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki. Ennél simábban nem is mehetne! Csakis rád tartozik, mi van a csomagodban – ezért ügyelünk rá, hogy az átvétel ne csak gyors, de diszkrét is legyen. A FOXPOST teszi lehetővé Magyarországon először, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­kódod. A többi már a mi dolgunk!

Előre utalással: 750 Ft

 

Utaláshoz szükséges adatok:

Bankszámlaszám:

Ber-Wood 2009 Kft

10918001-00000072-53490000

Unicredit Bank