Kosár

Az Ön kosara üres.

Rólunk

Fodrász- és műkörmös kellékek forgalmazásával 2010-ben kezdett el foglalkozni cégünk. A piaci trendeket követve, 2015-ben az online eladótérbe való belépés érdekében nyitott meg webshopunk, amely azóta már több ezer elégedett ügyfél kiszolgálásával, a Superwebaruhaz.hu „Az Év induló webáruháza 2015” díjának megnyerésével és számos újítással büszkélkedhet.
 
A kereskedelemben, különösen az online értékesítésben a legfontosabb alapelv az, hogy a vásárló álljon a középpontban. Csapatunk minden eszközével azon dolgozik, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújthassuk ügyfeleink számára a termék megrendelésétől kezdve, egészen a csomag kibontásáig. Ennek érdekében, kizárólag professzionális, a műkörmös szakmában elismert és szaktekintéllyel rendelkező gyártókkal dolgozunk együtt, hogy biztosan kiváló minőségű alapanyagokkal szolgálhassuk ki vevőinket. Legfőbb partnereink közé tartoznak a Perfect Nails, Profinails, Moyra, Moonbasanails és Niiza. A csomagküldés terén is csak a legjobbal elégszünk meg, így 2021 nyarán leszerződtünk a Magyarországon piacvezető GLS Futárszolgálattal.
 
Webáruházunk széles választékban kínálja a fenti márkák termékeit. Folyamatosan bővülő portfóliónk rendkívül szerteágazó, többszáz géllakk, zselék, UV lámpák, körömmatricák, nyomdalemezek találhatóak meg benne, kedvező árakon. A legújabb eszközök az ’ÚJ TERMÉKEK’ menüpont alatt könnyen elérhetőek és nyomon követhetőek.
 
Törekszünk arra, hogy esztétikus csomagokat alkothassunk, melyeket örömmel vesz készhez a vásárló, de mindenek előtt a megrendelt termékek gondos védelme áll az első helyen, hogy egészen biztosan sérülés nélkül érkezhessenek házhoz.
 
A színvonalas, szakértő kiszolgálás ugyancsak elengedhetetlen. Értékesítő kollégánk több, mint 10 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően, bármilyen felmerülő kérdésben tudunk segíteni. Legyen az a termékek használatával kapcsolatos vagy akár szakmai tanácsadásról lenne szó. Fontosnak tartjuk munkatársaink szakmai fejlődését, ezért minden évben lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedhessenek az iparág újdonságaival, új trendjeivel.
 
Folyamatosan fejlesztjük online eladóterünket a vásárlói igényeknek megfelelően, ügyfélszolgálatunk pedig készségesen áll rendelkezésre, amely munkaidőn túl is, egészen 19:00 óráig hívható.

 

Mert ha Ön elégedett, akkor mi is azok vagyunk!

A Lakksziget.hu csapata

 

Üzemeltető:

Cégszerű elnevezés:

BER-WOOD 2009 Kft.

Cégjegyzékszám:

1609011723

Bejegyző cégbíróság:

Szolnoki Törvényszéki Cégbíróság

Adószám:

11731331-2-16

Email cím:

lakksziget@gmail.com

Ügyfélszolgálat:

06209604490

Irányítószám:

5000

Település:

Szolnok

Utca, házszám:

Arany János Út 25.